Campionate

Guardiola: "Am făcut un meci foarte serios, dar nu strălucitor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Devenit primul antrenor din istoria Barcelonei care a cîştigat 4 El Clasico la rînd, Josep Guardiola a rămas cu piocioarele pe pămînt după 2-0 pe Santiago Bernabeu.

"Nu am planificat să cîştig chiar toate partidele cu Real Madrid. Am fost doar un meci pe care noi trebuia să-l cîştigăm pentru a ne păstra titlul. Şi am învins în urma unui joc foarte serios, nu şi strălucitor. Am ţinut cont foarte mult cu cine jucăm şi nu am lăsat Realul să ne controleze. Ocaziile lor au venit după mingi pierdute de noi. Am căutat încă de la început să jucăm mult pe centru şi să dăm profunzime jocului. Este o victorie importantă, îmi felicit jucătorii pentru cum s-au comportat tot meciul", a zis Pep.

El a adăugat: "Secretul acestei echipe îl reprezintă jucătorii. Ei aleargă şi fac tot jocul. Sînt foarte buni. Muncesc mult. Cînd nu aleargă îi cert. Cum nu le place asta, se pun pe alergat".

Cît despre omologul său, Guardiola a zis: "Munca lui Pellegrini în campionat este scandalos de bună, dar nu mă bag în deciziile sale".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.