Liga 1

Lăcătuş: "Vreau să joc finala Cupei, ar fi un moment important al carierei mele"

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Marius Lăcătuş susţine că va fi destul de greu echipei sale în returul din semifinala Cupei României cu FC Braşov. “Cine se gîndeşte că e uşor să refaci această diferenţă, greşeşte. Important e să luăm ce a fost bun de la meciul cu Urziceni, să avem o altă atitudine, mult mai serioasă, pentru a nu mai avea acea secundă fatidică. Cu seriozitate, ambiţie şi dăruire, putem întoarce rezultatul şi să mergem mai departe”, a spus Lăcătuş.

Tehnicianul a precizat că echipa sa a trecut destul de bine peste semieşecul cu Unirea Urziceni, scor 1-1, din etapa trecută de campionat.  “Există acumulată o stare de oboseală fizică, dar şi psihică. Nu sîntem învăţaţi cu ritmul actual de joc, însă am vorbit cu băieţii şi am speranţa că vor avea o cu totul altă atitudine joi. I-am observat că sînt dornici de performanţă şi sper să se vadă acest lucru şi pe teren”, a subliniat tehnicianul Vasluiului.

 Întrebat cu cine ar dori să joace în finala Cupei României, Lăcătuş a răspuns: “Vreau să se califice Vaslui. În rest, nu contează cu cine vom juca. Ar fi un moment important al carierei mele de antrenor”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.