Liga 1

Gigi Becali l-a schimbat şi l-a criticat pe Arman Karamian!

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Becali a dictat înlocuirea lui Arman Karamian cu Toja, după care l-a pus la zid pe armean


Arman Karamian a intrat pe lista jucătorilor care nu se mai află în graţiile patronului. Gigi Becali l-a criticat dur pe cel pentru al cărui transfer a insistat acum două luni. Armeanul a fost schimbat contra lui Poli după doar 38 de minute şi a explodat de nervi. A părăsit gazonul înjurîndu-l pe secundul Teja, care a condus echipa de pe bancă în absenţa suspendatului Stoichiţă.

Gigi Becali a taxat reacţia lui Arman, marcator al unui gol în runda trecută, la Bistriţa: "Ăştia cu fiţe n-au ce căuta la Steaua! Ce să mai vorbim, s-a supărat Karamian! Acum n-o să mai pot eu să dorm! O să mai stea supărat o lună-două, cît mai are contract, şi gata!". Surse din club susţin că înlocuirea Arman-Toja a fost dictată chiar de către proprietarul clubului şi că Marius Ianuli, nepotul lui aflat pe bancă, i-ar fi transmis lui Mihai Teja decizia dorită în lojă. Armeanul va dispărea din echipă în Giuleşti, unde Toja va redeveni titular.


3 meciuri ca titular are Arman Karamian la Steaua. Primul a fost la Bistriţa, unde a înscris, al doilea cu Braşov, şi ultimul luni seară, cînd a rezistat pe teren doar 38 de minute

5 a fost nota primită de Arman în Gazetă pentru evoluţia contra Iaşiului. Înlocuitorul lui, Toja, a fost notat la fel


"Le cer scuze colegilor şi antrenorilor pentru gestul urît pe care l-am făcut în momentul schimbării! Eram supărat că ne conducea Iaşiul"
Arman Karamian, atacant Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.