Liga 1

Cîrţu a convocat la antrenamente 8 jucători din Liga a III-a

Articol de Cosmin Brujan  —  miercuri, 14 aprilie 2010

Antrenorul Sorin Cîrţu pare decis să schimbe liniile în speranţa de a întoarce cumva situaţia în favoarea echipei sale. Astfel, deja trei jucători au fost trimişi la echipa secundă a clubului, iar de la trupa din Liga a III-a, "Sorinaccio" a convocat opt jucători pe care a început să-i pregătească.

Justificarea e simplă: jucătorii de la prima echipă sînt plafonaţi şi nu mai au tonus de a juca în primul eşalon, în timp ce tinerii au ambiţie. Astfel, Vlăduţi, Rada, Avramescu, Pleaşcă, Nae Stanciu, Diaconu, Tătaru şi Rada se pregătesc cu echipa mare a pandurilor, în timp ce Tilincă, Arrieta şi Ghindeanu sînt la antrenamentele echipei a doua sub comanda lui Gabi Zahiu.

Ieri, Sorin Cîrţu a asistat retras la antrenamentul echipei. I-a chemat la el pe Dedu şi Kamara şi a discutat cu ei preţ de cîteva minute. Cei doi jucători au fost urecheaţi recent de antrenor, care le-a reproşat faptul că nu dau randamentul scontat.

Lipsa rezultatelor a creat o stare de tensiune în cadrul echipei. Astfel, ieri, fundaşul brazilian Cardoso (foto) i-a reproşat pe un ton ridicat antrenorului secund Florin Bejinaru că-l înjură de fiecare dată cînd are ocazia. Conflictul verbal dintre cei doi a fost stins de secundul Mircea Irimescu, care l-a trimis pe Cardoso să-şi vadă de treaba lui. Întrebat, Sorin Cârţu nu ştia nimic despre disputa verbală dintre Cardoso şi Bejinaru. „Nu ştiu nimic, nu cred că s-au certat”, a spus Sorinaccio.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.