GspTV

Ce mănîncă rapidiştii şi steliştii înaintea marelui derby? Află la FotbALL Inclusive!

Articol de Gazeta Sporturilor   —  vineri, 16 aprilie 2010

Emisiune specială la FootbALL Inclusive, azi de la 23:15 În această seară la GSP TV se predă ştafeta! Anca Rusu părăseşte echipa FootbALL Inclusive, în schimbul Antenei 1, dar echipa din spate a reuşit să se mişte repede şi a făcut un transfer bombă: Luiza Bogdan, prezentatoarea Ştirilor Sportive ale Antenei 1 va fi începînd de săptămîna viitoare gazda emisiunii.



În emisiunea din această seară FootbALL Inclusive oferă telespectatorilor şansa unică de a arunca o privire în bucătăriile cluburilor Rapid şi Steaua, înaintea marelui meci din Giuleşti de duminică. Bucătarii celor două cluburi povestesc ce gătesc pentru jucători şi ce meniuri le oferă înaintea derbyului.



Tot în ediţia din această săptămînă, fotbaliştii de la CFR Cluj au făcut o şedinţă foto mai altfel, pozînd în haine de epocă alături de manechine superbe, printre trenuri şi şine de cale ferată. Pe final, Ioan Andone şi Cristian Săpunaru vorbesc la interviul săptămînii, iar Gigi Becali face spectacol la FootbALL Inclusive. Nu rata o emisiune specială în această seară de la 23:15!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.