Cupa Romaniei

Moldovan: "Felicit Vasluiul!"

Articol de Cristian Lapa  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul Braşovului, Viorel Moldovan, a recunoscut superioritatea Vasluiului în meciul retur din semifinalele Cupei României, fiind dezamăgit de replica propriilor fotbalişti, aceştia părînd ca o echipă timorată.

"Sincer nu mă aşteptam. Am început destul de timoraţi. Ne-am trezit la 0-2, dar prea tîrziu. Pînă la 0-2 nu am văzut nimic, am fost fricoşi. Am fost depăşiţi de miza acestui joc. Credeam că am bărbaţi în echipă, dar unii dintre ei m-au dezamăgit. În rest, vreau să felicit Vaslui pentru jocul prestat şi sper să cîştige finala. E o echipă foarte bună. Bravo lor!", a spus Moldovan, care nu a dorit să comenteze arbitrajul lui Avram: “Aş fi ridicol să mai fac comentarii despre arbitraj la acest scor".

De altfel, antrenorul braşovean o vede pe Vaslui favorită la cîştigarea cupei. “Sincer, îmi doresc să cîştige FC Vaslui. Joacă aproape la Iaşi, suporterii vor fi în număr mare. Vor avea un meci foarte dificil. Le urez baftă! Sunt nişte băieţi de calitate. Îi cunosc foarte bine", a încheiat tehnicianul stegarilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.