Liga 1

Ţălnar: "Nu avem lotul întreg, poate intrăm şi noi în teren!" :D

Articol de Cosmin Lucaci  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, şi-a exprimat dezamăgirea faţă de reacţia unora dintre jucători, care au părăsit cantonamentul echipei.


"Nu e problemă dacă nu avem tot lotul de 18, intrăm şi noi în teren. :D Îmi pare rău ca au lăsat echipa la greu şi că nu mi-au oferit un motiv clar pentru gestul lor. Am vorbit cu ei înainte să plece, dar nu mi-au spus absolut nimic. Doar că o fac din solidaritate faţă de Bratu.

Deocamdată nu îmi dau demisia, am vorbit cu domnul Dinu şi mi-a transmis că nu a murit pînă acum tocmai ca s-o vadă şi pe asta. De ce să renunţ? Mereu am venit la dinamo în momente grele.

Ce s-a întîmplat depăşeşte orice imaginaţie, nicăieri în lume nu s-a întîmplat aşa ceva! După meciurile cu Gaz Metan şi Pandurii a început totul la Dinamo. Mai întîi incidentul cu Bratu şi N'Ddoye, acum asta...

Am avut o discuţie cu Bratu la 14:20. Ştia că trebuie să se prezinte la echipa a doua. Cu restul am avut o discuţie înainte de recuperarea de ieri, ei fac acest lucru pentru Bratu", a spus Ţălnar.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.