Handbal

Voie bună la Oltchim înaintea meciului decisiv cu Gyor!

Gabriella Szucs, Szucs, Oltchim

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În aşteptarea premierului Emil Boc, handbalistele s-au distrat în sediul clubului, răspunzînd la telefoane şi pozînd pe scaunul preşedintelui

Printre aplauze, flori şi autografe, fetele au intrat în sediul clubului, adăpostindu-se de frigul de afară. Acolo s-au simţit imediat în largul lor. Steluţa Luca a încercat scaunul preşedintelui Gavrilescu. "Fetelor, veniţi să renegociem contractele! Haideţi, că eu sînt mai generoasă", a glumit Steluţa. Apoi a strigat la secretara Gabriella Szucs. "Fă-mi, te rog, legătura cu Gyorul. Să nu mai vină, că vin degeaba!". Unguroaica Szucs a arătat că ştie să tasteze repede pe calculator. "Să nu şterg ceva pe aici, că apoi am dat-o în bară!", a spus Gabi.

Ucraineanca Şimkute a fost telefonista de serviciu. A răspuns la telefon, iar coechipierele ei s-au distrat copios pe felul cum vorbeşte româneşte Regina. "Alo, poliţia! Aţi greşit numărul", a spus Regina Şimkute. Handbalista s-a intimidat cînd telefonul a sunat cu adevărat. "Alo, imediat, vă dă pe cineva că eu nu secretară", a adăugat centrul Oltchimului. După un sfert de oră fetele au ieşit la întîlnirea cu Boc şi după o jumătate de oră erau deja în autocar spre Rm. Vîlcea. Distracţia se terminase. Începeau din nou lucrurile serioasă. Duminică doar, vîlcencele vor să se califice în finala Ligii.

I-au cerut o sală mai mare
Prim-ministrul României, Emil Boc, a sosit ieri la Rm. Vîlcea împreună cu Ministrul Economiei, Adriean Videanu, pentru a discuta situaţia Societăţii Comerciale Oltchim. "Domnule Boc vă aşteptăm la meci, să ne susţineţi, dar avem şi o rugăminte la dumneavoastră. «Vrem şi noi o sală de cinci-şase mii de locuri pentru ca fanii noştri să poată urmări meciurile», i-a spus Luca premierului. "Domnule Videanu, treceţi acest lucru la priorităţi!", a spus Boc, spre ministrul Economiei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.