Liga 1

Dinamoviştii susţin că Alexe s-a alăturat fugarilor din cauza impresarilor: "Ameninţat de fraţii Becali"

Marius Alexe, Alexe, Dinamo

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Sursele gsp susţin că mijlocaşul de 20 de ani aparţine fraţilor, care îl pot vinde oricînd. Şefii lui Dinamo sînt şocaţi de fuga lui Alexe

Dezertările lui Mărgăritescu, Boştină, Adrian Cristea şi Zicu i-au enervat pe şefii "cîinilor", însă intrarea lui
Marius Alexe în grupul fugarilor i-a şocat de-a dreptul! L-au sunat încontinuu pentru a afla de ce a recurs la acest gest. Ce au aflat?

Povesteşte pentru gsp un om din club: "Marius s-a speriat pentru că i s-a transmis mai în glumă, mai în serios că dacă nu merge pînă la capăt, îşi poate compromite cariera. El e sub aripa fraţilor Becali, iar Giovanni i-a promis că l-ar putea transfera la Internazionale. Copilul s-a temut că o ceartă cu Becali i-ar putea bloca ascensiunea".

Problema cu Alexe (20 de ani) este mai complicată. Surse autorizate susţin că fraţii Becali ar deţine în totalitate drepturile federative ale atacantui şi l-ar putea redirecţiona la orice club, iar Dinamo ar primi doar bonusul de formare a jucătorului. Adică numai cîteva zeci de mii de euro!



"Alexe e un copil cu foarte mult bun-simţ, respectuos cu toată lumea, care şi-a văzut mereu de treabă. De ce s-o fi băgat el în scandalul ăsta?"
Unul dintre şefii lui Dinamo

9 dinamovişti nu sînt impresariaţi de fraţii Becali: Daminuţă, Torje, N'Doye, Diabate, Curcă, Dolha, Cristi Munteanu, Djakaridja Kone şi Molinero

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.