Campionate

Roma s-a impus în Derby della Capitale şi s-a apropiat de al patrulea Scudetto!

Mirko Vucinici, Vucinici, AS Roma

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Roma şi-a recuperat şefia după luptele dramatice de gladiatori din derbyul cu Lazio (2-1) şI păstrează avansul minim faţă de Inter

Inter s-a bucurat de revenirea la şefie doar cît i-a trebuit norului vulcanic să ajungă de la Milano în Capitală. Roma a cîştigat ieri derbyul cu Lazio (2-1) şi păstrează punctul avans.

Cu Ştefan Radu refăcut, dar cu Stendardo scos de Toni cu nasul rupt, "biancocelestii" au speculat jocul la ofsaid şi au punctat la unica ocazie a primei reprize. Servit pe culoar de Ledesma, Rocchi nu l-a iertat pe Julio Sergio (14). Roma nu a avut reacţie, suferind clar din cauza alegerii lui Ranieri de a începe cu un trident ofensiv. Eroare corectată abia la pauză.

Tehnicianul roman a reluat meciul fără Totti şi De Rossi, dar cu o mare doză de noroc! În doar 5 minute, "giallorossii" au murit şi au înviat. Floccari a tras pe centru penaltyul scos de Kolarov şi Julio Sergio a parat. Iar dincolo, tot la un 11 metri uşor acordat, cu Kolarov în rol negativ în duelul cu nou intratul Taddei, Vucinici n-a greşit ţinta. În loc de 2-0 s-a făcut 1-1. Şi chiar 1-2, după lovitura liberă provocată de Menez, cealaltă mutare inspirată a Romei. Tot Vucinici l-a torpilat pe Muslera prin gaura din zid oferită de Brocchi. Roma era iar prima. Nu s-a mai întîmplat nimic, cu excepţia unei porţii de nervi şi a unor poliţe plătite de jucători.

24 de meciuri este seria pozitivă reuşită de AS Roma în campionat, între care 18 victorii şi 6 remize

ULTIMELE 4 ETAPE
1. AS ROMA 71p
Sampdoria (a)
Parma (d)
Cagliari (a)
Chievo (d)

2. INTER 70p
Atalanta (a)
Lazio (d)
Chievo (a)
Siena (d)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.