Liga 1

Andone: "E simplu să baţi Steaua"

Ioan Andone, Andone, Al Ahli Dubai

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ioan Andone spune că succesul istoric în faţa rivalei din Ghencea s-a datorat în mare parte fanilor giuleşteni

- Domnule Andone, parcă a fost un alt Rapid pe teren!

- A fost o seară în cinstea lui nea Sandu Neagu, băieţii au luptat şi pentru el. A fost să ne vadă la antrenament cu cîteva zile înainte să moară... Am ajutat şi eu să-l punem pe targă... Nu voi uita niciodată privirea lui cînd mi-a spus că nu va putea să vadă meciul cu Steaua.

- Vă aşteptaţi la un asemenea scor în faţa Stelei?
- E într-adevăr o victorie frumoasă, dar pentru mine contează doar cele trei puncte. Altfel ar fi fost dacă acest succes ne-ar fi propulsat în lupta la titlu. Ce m-a bucurat cel mai mult a fost că s-a umplut iar stadionul şi că am arătat a echipă, a grup unit.

- Unde credeţi că s-a decis meciul?
- Am cîştigat clar la centrul terenului, unde au fost cîteva mişcări care au dereglat Steaua. Mă aşteptam ca ei să joace cu Parpas în centrul defensivei, dar chiar şi aşa a fost bine. Le-am dat cinci steliştilor şi puteam să mai înscriem dacă eram mai altruişti. Băieţii au văzut însă că e 4-1 şi toţi ar fi vrut să marcheze.

- Cît de mult v-au ajutat suporterii?
- Vă spun doar atît: e simplu să baţi Steaua în Giuleşti! Aici ai cu adevărat al 12-lea jucător, există puţine stadioane unde Steaua e pusă sub presiune precum se întîmplă în Giuleşti.

"Andone e un antrenor mare, imens chiar! Am greşit că nu l-am adus din iarnă, acum ne-am fi luptat la titlu. Va rămîne să ducă Rapidul în Champions League"
George Copos, patron Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.