Handbal

FRF felicită echipa de handbal Oltchim pentru calificarea în finală. Vezi comunicatul!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Federaţia Română de Fotbal a emis aseară un comunicat prin care a ţinut să felicite echipa de handbal Oltchim pentru calificarea în finala Ligii Campionilor.

Iată mai jos comunicatul integral:


"Federaţia Română de Fotbal are marea bucurie şi datoria de onoare de a felicita din inimă echipa de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea pentru performanţa de a se fi calificat în finala celei mai importante competiţii inter-cluburi, Liga Campionilor.

Pe fondul unei realităţi infrastructurale şi financiare, ştiute de toată lumea, pe care le cunoaşte sportul din ţara noastră, investiţiile permanente, continuitatea şi profesionalismul la cele mai înalte cote au creat o oază a performanţei la nivel european.

Strădaniile tuturor celor implicaţi au dovedit, exemplu pentru toţi sportivii, că se poate realiza ceva important şi în România, ceea ce nu înseamnă, desigur, că nu există posibilitatea de a şi cuceri trofeul. Oltchim este capabilă de o asemenea performanţă şi nimeni nu se îndoieşte de faptul că echipa vâlceană va lupta până la ultima picătură de energie.

Respectul nostru:

Doamnelor şi domnişoarelor handbaliste de la Oltchim

Domnului Radu Voina şi colegilor dumneavoastră din staff-ul tehnic

Conducerii administrative a clubului şi, nu în ultimul rând, extraordinarilor suporteri, care şi-au adus, şi ei, contribuţia la obţinerea acestei performanţe

Şi succes în marea finală cu Viborg! Se poate!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.