Liga 1

Astra are antrenor, "Magiun" a zis "Da!"

Articol de Corina Marinaş, Ionel Luţan  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ploieştenii l-au convins aseară pe Marin Barbu, după ce l-au demis ieri pe Napoli


Remiza cu Internaţional (1-1) i-a fost fatală lui Nicolo Napoli. "Principalul" Astrei a plecat sîmbătă în Italia, pentru a-şi rezolva unele probleme personale. Urma să revină mîine, cînd era programată deplasarea la Piatra Neamţ, dar şefii l-au anunţat sec: "Rămîi acolo!".

Şefii clubului prahovean l-au acuzat pe Napoli că neglijează pregătirea meciului cu Ceahlăul, important în lupta pentru salvare. "L-am anunţat pe Nicolo că vrem să încheiem colaborarea. Eu voi pregăti de-acum echipa", a spus directorul executiv Costel Lazăr.

Hala şi “Flocea” n-au putut
Napoli susţine că este blocat în Italia din cauza norului de cenuşă: "Aeroporturile au fost închise! Eu vorbesc doar cu domnul Nicolae, deoarece dînsul decide. Nu ştiu să fi fost demis".

În lotul italianului, patronul Ion Niculae a dorit un director tehnic experimentat, ţintele sale fiind Florin Halagian (acum la Mioveni) şi Florin Marin (liber de contract). Cum cei doi au mai pregătit formaţii de Liga I în acest campionat, iar FRF n-a dorit să le acorde o derogare, Niculae l-a ales pe Marin Barbu. “Magiun” a declarat aseară: “Merg la Ploieşti să salvez echipa. La finalul sezonului contractul ar putea fi prelungit pe alţi doi ani”.


A luat comisioane?
Relaţia dintre conducerea ploieştenilor şi Nicolo Napoli era tensionată de mai multă vreme. Tehnicianul peninsular se supărase pentru că şefii i-au trimis pe jucătorii Arias, Kruchowsky şi Diego Silva să se antreneze la echipa a doua, din campionatul judeţean Prahova, fără a-i cere acordul. Surse din cadrul clubului susţin că Napoli era bănuit de conducere că ar fi încasat comisioane în urma achiziţiilor făcute în această iarnă. (Eduard Apostol)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.