Liga 1

Intervenţii politice pentru salvarea lui Costică "Vîlcea"? » "Asta-i campioana?! O ruşine!"

Articol de Dana Surulescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Iancu a atacat violent CFR-ul, Mureşan spune că timişoreanul n-are calitatea morală de a vorbi


Remiza de aseară l-a scos din minţi pe Marian Iancu. Patronul lui Poli şi-a început tirada la Fanatik Show, apoi a continuat la Premium Liga, pe GSP TV: "CFR e noua campioană?! Poate o campioană de chirpici! O ruşine fără margini! Nu se poate să joci doar cu arbitrii în spate şi să tragi de timp o repriză întreagă. Nu ştiu de ce se tem de Cluj, doar pentru că-l văd pe Boc pe la stadion?! Nici un procuror, nici măcar cei din Cluj, nu se va băga să ajute un om la ananghie, aşa cum e tatăl lui Augustus". Iancu a sugerat că arbitrul vîlcean a "tras" cu CFR-ul pentru ca şefii liderului să intervină pe lîngă premierul Boc şi şefii PDL să-l salveze pe Gheorghe Constantin.

Replica i-a dat-o preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan: "Iancu n-are calitatea morală de a spune cine merită să ia titlul şi cine nu! Nu e vina noastră că n-a dat arbitrul un 11 metri de care eu nu sînt aşa convins".


"Mi-e scîrbă! Rămîn în fotbal doar pentru suporteri şi pentru jucători, care s-au dăruit extraordinar"
Marian Iancu, patron Poli

"Dacă nu vezi un astfel de penalty, trebuie să-ţi rupi carnetul de arbitru! Cînd nu fluieri o asemenea fază, mă pot gîndi şi la altfel de lucruri"
Adrian Porumboiu, fost arbitru FIFA

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.