Liga 1

Mihai Costea s-a enervat teribil pentru că n-a fost folosit deloc la Vaslui: "Mă las de fotbal!"

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul a făcut un anunţ-şoc în prezenţa coechipierilor în timpul meciului de luni


Dacă pe teren Ştiinţa s-a impus într-un mod paşnic, în culise, meciul de la Vaslui, a fost incendiar. Scînteia noului scandal din vestiarul Craiovei, după cel care l-a avut protagonist pe Trică, a fost produsă de Mihai Costea (21 de ani). Antrenorul Mark Wotte a hotărît să-l treacă în rezervă pe atacant contra moldovenilor. Adrian Mititelu a fost complice la decizia tactică, însă a pus o condiţie: "Să-l bagi pe Mihai după pauză".

Decizia netitularizării l-a nemulţumit total pe Costea II. Martori oculari susţin că după ce a răbdat cîteva zeci de minute pe banca suspinelor, Mihai a răbufnit. "Ăsta îşi bate joc de mine! Dacă nu mă bagă deloc, la vară mă las de fotbal pentru că înseamnă că n-am valoare! Sînt alţii mai buni!", a ţipat pentru a fi auzit de toţi cei aflaţi pe banca de rezerve. Cei din staff au încercat în zadar să-l calmeze, iar la pauză, pentru a aplana conflictul, l-au pus în temă pe Mititelu. Acesta i-a ţinut partea "nouarului". "Spune-i lui Wotte să-l bage urgent, altfel va avea probleme cu mine!", i-a ordonat telefonic directorului sportiv Vlad Roşca.

Apelurile date de patronul oltean s-au înteţit în repriza a doua, deoarece olandezul nu se conforma şi schimbarea întîrzia. În minutul 70, Mihai Costea s-a echipat să intre pe teren. La cîteva secunde însă, Piţurcă jr. a marcat, mutarea a fost anulată, iar internaţionalul de tineret n-a mai apucat să joace.



Dilevski, out
Oltenii nu vor conta foarte probabil nici pe Spase Dilevski duminică, în meciul cu Unirea  la Severin. "Închizătorul" australian a suferit o întindere, iar medicii i-au avertizat pe antrenori să nu-l forţeze în următorul joc pentru a nu risca o ruptură musculară. Indisponibili de dată recentă la alb-albaştri pentru duelul cu campioana mai sînt portarul Silviu Lung jr. şi stoperul Valentin Iliev


Inbox:
- Biletele pentru Urziceni s-au pus de ieri în vînzare. Ele pot fi procurate din Craiova, de la sediul clubului, şi din mai multe locaţii din Turnu Severin la următoarele preţuri: 5 lei - peluze, 10 lei - tribuna a II-a, 15 lei - tribuna I, 30 lei - tribuna 0.
- Şeful LPF, Dumitru Dragomir, va fi prezent duminică la Severin în calitate de supervizor al partidei.
- "Sîntem o echipă care poate să bată pe oricine şi care poate să piardă cu oricine. Ar fi o mare greşeală să ne considerăm salvaţi" e de părere căpitanul Andrei Prepeliţă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.