Liga Campionilor

Toţi ochii pe Ribery: "Va fi cel mai greu meci al lui!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 21 aprilie 2010

Nemţii văd partida din această seară dintre Bayern şi Lyon ca pe cea mai dificilă pentru Franck Ribery. După ce mijlocaşul francez a fost implicat într-un scandal sexual zilele acestea, ziarul german Munich Abendzeitung a titrat: "Cel mai greu meci al lui Ribery". Cotidianul mai notează "Viitorul acestuia este mai incert ca niciodată".

Die Welt informează că "toţi ochii sînt pe Ribery. În loc să fie vorba de sport, e vorba de un scandal înainte de acest meci. Nu e deloc un sezon uşor pentru Ribery, şi-a pierdut statutul de număr 1 la Bayern, care îl are acum ca vedetă pe Arjen Robben, are un croat care luptă 90 de minute, Ivica Olic, şi mai ales un lot care are succes şi fără el".

Legenda nemţilor, Franz Beckenbauer, are încredere în Ribery: "E vorba de un tip care, atunci cînd e pe teren, se gîndeşte doar la fotbal. Poate vom vedea un Ribery excelent cu Lyon".

Cotidianul Bild scrie că soţia lui Ribery, Wahiba, va vedea meciul din tribunele de pe Allianz Arena, în ciuda scandalului din presă în care a fost implicat Franck.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.