Liga 1

Marius Alexe a fost reprimit la prima echipă: "Nu cer clemenţă!"

Marius Alexe, Alexe, Dinamo

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Alexe a revenit la prima echipă, dar nu şi-a cerut scuze, cum i-au solicitat şefii. Amenda de 25% din contract stabilită de conducere a rămas valabilă

La Dinamo, deciziile se schimbă de la o zi la alta. Miercuri, Marius Alexe a fost amendat cu 25% din contract şi anunţat de conducere că va fi reprimit la prima echipă doar dacă îşi va cere scuze public. Ieri, el a revenit la antrenamente fără a le face pe plac şefilor.

"Şi-ar fi putut reduce din sancţiunea financiară dacă îşi cerea scuze", zic acţionarii. Alexe a vorbit ieri despre scandalul în care a fost implicat şi care a zguduit clubul.

"În ultima perioadă, am trecut printr-o stare de nervozitate, de tensiune peste măsură. Am evoluat destul de bine, însă rezultatele nu au apărut. A venit şi eliminarea din Cupa României... Nu am fost antrenat pentru aceste insatisfacţii, dar am fost antrenat într-o situaţie regretabilă!", a spus Alexe pe site-ul oficial al clubului.

Atacantul de 20 de ani, care va evolua azi, cu Iaşiul, speră să nu fie luat în colimator de suporteri: "Sper ca fanii să-mi acorde înţelegerea necesară pentru a trece peste acest moment. Nu cer clemenţă, sînt convins că măsura luată de club va fi regulamentară. Şi mi-o asum!".

"Am crescut în Ştefan cel Mare, sînt din 2000 la Dinamo. Prin muncă am urcat, treaptă cu treaptă, toate etapele carierei mele. Am evaluat foarte bine în ultimele zile situaţia în care mă aflu"
Marius Alexe, atacant Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.