Liga 1

Panduru nu mai vrea să fie doar o alternativă pentru banca Stelei: "Sînt veşnica soluţie"

Basarab Panduru, Panduru, Steaua

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Panduru spune că nu a promis niciodată că ar refuza postul de antrenor. Managerul s-a săturat să fie doar "o variantă" pentru banca Stelei.

Stoichiţă a anunţat că pleacă dacă ratează titlul şi Steaua are deja un posibil succesor în organigrama clubului. E vorba despre Basarab Panduru (40 de ani), managerul creditat astă-toamnă cu şanse să-i urmeze în funcţie lui Bergodi, înainte ca italianul să fie demis.

"Pandi" a refuzat atunci, dar acum evită să fie categoric în privinţa viitorului pe termen scurt. "Lăsaţi-mă să văd ce-o să fac la vară! De cinci ani se tot vorbeşte că eu voi fi viitorul antrenor, am ajuns un fel de sperietoare pentru tehnicienii care trec pe la Steaua! Să vedem ce se va întîmpla de data asta!", a comentat fostul internaţional la Fanatik Show.

Panduru a negat varianta potrivit căreia ar fi garantat în toamna trecută, cînd a fost adus în club, că nu va accepta postul de antrenor: "Nu e adevărat, nu i-am promis nimănui că n-o să pregătesc echipa!". El a fost numit în funcţia de manager înaintea meciului cu Sheriff Tiraspol (0-0), din Europa League, dispută în urma căreia Cristiano Bergodi a fost demis.

"Panduru poate să plece cu Stoichiţă sau să preia el echipa, poate să facă multe lucruri"
Basarab Panduru, manager Steaua

3 ani au trecut de la ultimul meci ca antrenor al lui Panduru: Farul-Craiova (0-0), pe 20 mai 2007

3 echipe a antrenat Panduru în carieră: Poli AEK, FC Vaslui şi Farul. În total, a cîştigat 41 la sută din punctele puse în joc

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.