Liga 1

De Zerbi şi-a revenit după accidentare şi va intra cu Alba Iulia

Roberto De Zerbi, De Zerbi, CFR Cluj

Articol de Marius Tuhuţ  —  vineri, 23 aprilie 2010

Refăcut după operaţia de pubalgie, italianul va debuta pentru feroviari în meciul cu Alba Iulia. Italianul a ajuns de trei săptămîni la Cluj, dar doar s-a antrenat cu trupa lui Mandorlini

După ce etapa trecută a fost "excursionist" la Timişoara , italianul Roberto De Zerbi (30 de ani) va debuta, mîine, împotriva ultimei clasate din Liga 1. Împrumutat de la Napoli, De Zerbi a ajuns la Cluj acum trei săptămîni, însă nu a fost folosit nici un minut, nefiind refăcut complet după operaţia de pubalgie.

Şefii lui CFR Cluj vor să vadă rapid de ce e în stare italianul pentru a lua o decizie la vară, dacă vor încerca să-l cumpere definitiv de la gruparea napoletană. "Teoretic, De Zerbi e pregătit să joace, practic antrenorul va decide. El este pregătit, l-am urmărit la antrenament, a dat un randament foarte bun. Oricum, echipa suferă modificări în fiecare etapă, antrenorul schimbă în permanenţă 4-5 jucători faţă de jocul precedent", a spus Mureşan.

De Zerbi s-a născut la Brescia, fiind un fan declarat al lui Gică Hagi în adolescenţă. A fost comparat mereu cu concitadinul său, Roberto Baggio, însă n-a reuşit să se impună la Napoli, grupare cu care mai are contract pînă în 2011.

"Deşi n-a mai jucat în ultima perioadă, De Zerbi poate fi util Clujului. La Napoli, era un jucător de ultima pasă, avea clarviziune în joc"
Cristiano Bergodi

12.000 de euro va încasa De Zerbi la CFR pentru fiecare meci jucat ca titular

33 de meciuri a jucat De Zerbi pentru Napoli în perioada 2006-2008

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.