Altele

Vezi ultimele noutăţi din sport!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 24 aprilie 2010

VOLEI. Victorie pentru Metal
Metal Galaţi (foto) s-a impus ieri cu 3-0 (20, 17, 24) în faţa celor de la Ştiinţa Bacău în prima zi a ultimului turneu din play-off-ul pentru locurile 1-4 din cadrul Campionatului Naţional. Voleibalistele din Galaţi conduc în clasament cu 28 de puncte. Metal joacă în sala Extreme azi cu Tomis (15:00) şi mîine cu Dinamo (18:00).

GIMNASTICĂ. Juniorii pe locul patru
Formaţia României de juniori a terminat concursul pe echipe pe poziţia a patra la Campionatele Europene de la Birmingham 244,500. Aurul a fost cîştigat de Marea Britanie (254,200), argintul de Elveţia (248,525) şi bronzul de Franţa (245,365). Echipa României a fost formată din: Andrei Muntean, Daniel Rădeanu, Andrei Groza, Ioan Nistor şi Adelin Kotrong. Pentru finala de la individual compus de azi s-au calificat Andrei Muntean şi Daniel Rădeanu. În finalele pe aparate de mîine, România o să aibă patru reprezentanţi la patru aparate. Seniorii s-au calificat în finala de opt şi evoluează azi pentru medalii (16:00, în direct TVR2).

Calificaţi în finalele pe aparate
sol : Andrei Groza,  Adelin Kotrong
inele: Andrei Muntean
sărituri: Daniel Rădeanu
paralele: Andrei Muntean

TENIS. Gallovits în "sferturi"
Edina Gallovits, cap de serie numărul 5, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului challenger de la Dothan (SUA), dotat cu premii în valoare totală de 50.000 de dolari. Românca a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-3, 6-0, pe Elena Şalova (Rusia). În "sferturi", Edina Gallovits va juca în compania unei alte sportive din Rusia, Evgenia Rodina, cap de serie numărul 3

JUDO. Eliminaţi din primele tururi
Costel Dănculea (73 kg) a fost eliminat din prima rundă, iar  Marian Halas (81 kg) în runda a doua  la Campionatele Europene de Judo din Austria. Românul a fost învins de olandezul Dex Elmont cu un ippon. Cel de-al doilea sportiv din România, Marian Halas prezent ieir în concurs a trecut în manşa inaugurală de macedoneanul Vanco Sarafov, însă a pierdut în turul doi în faţa lui Sirazhudin Magomedov, din Rusia. Ultimii români prezenţi la Viena vor intra azi în concurs: Valentin Radu (90 de kilograme) şi Daniel Brata (100 de kilograme).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.