Liga 1

Marius Stan: "Am întîlnit un Rapid foarte obosit. E un egal cît o victorie"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele formaţiei Oţelul Galaţi, Marius Stan, regretă că echipa sa nu a ştiut să profite de lipsa de prospeţime a Rapidului. Oficialul gălăţean e de părere că remiza cu giuleştenii (0-0) valorează cît o victorie.

"E un egal cît o victorie, am jucat cu Rapid, am fost în inferioritate. Jocul a avut două momente cheie, începutul reprizei a doua, bara lui Viglianti, şi eliminarea lui Cojoc. A avut o intrare iresponsabilă, de neînţeles. Vom mai plăti probabil tribut tinereţii, din cauza lipsei de luciditate şi prea mult entuziasm.

Am întîlnit un Rapid foarte obosit, fără vlagă, Ando poate n-a reuşit să-i remonteze pentru jocul ăsta. Am văzut prima repriză acasă, în pat, pentru că sînt în convalescenţă, a doua repriză am văzut-o de pe stadion, m-am urcat în maşină şi am ajuns la stadion.

Rapid nu a avut prospeţime, noi am dat dovadă de prea mult respect faţă de Rapid, ne-am speriat de numele lor. Cînd am luat punct sau puncte Rapidului i-am scos din cupele europene, chiar dacă uneori ne-au prins ei şi ne-au căsăpit bine", a spus Stan la "Fanatik Show", de la Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.