Liga 1

10.000 de fani olteni au cîntat alături de jucători şi de trupa Iris imnul echipei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jucătorii echipei Universitatea Craiova au cântat în această seară, împreună cu trupa Iris, imnurile grupării oltene, în timpul unui concert din cadrul Zilelor oraşului Drobeta Turnu Severin, a informat Mediafax.

Componenţii formaţiei Universitatea Craiova au sosit la Severin în jurul orei 21.30. Ei au mers în Piaţa Teatrului, unde se desfăşura la acea oră un concert al trupei Iris, prilejuit de Zilele Oraşului.

Solistul trupei, Cristi Minculescu, este un fan declarat al Universităţii Craiova, astfel că întregul lot craiovean a urcat pe scenă. Timp de zece minute, jucătorii au cântat alături de Minculescu imnurile clubului, "Cântec pentru olteni" şi "Oltenia, Eterna Terra Nova", în aplauzele a peste 10.000 de fani.

Jucătorii Universităţii Craiova i-au dăruit lui Minculescu, prin intermediul căpitanului Andrei Prepeliţă, o minge cu autografe, iar tehnicianul Mark Wotte i-a oferit solistului trupei Iris o eşarfă cu autografe.

După aceste momente, jucătorii echipei craiovene au plecat la hotelul în care sunt cazaţi înainte de meciul de mâine, din etapa a 29-a a Ligii I, cu Unirea Urziceni.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.