Liga 1

CFR a bătut "lanterna" în ultimul minut

Cristi Bud, Bud, CFR Cluj

Articol de Alin Fornade  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul adus de la Mediaş a marcat un hattrick de senzaţie care aduce titlul în Gruia
Vezi rezumatul meciului CFR Cluj - Alba Iulia 3-2! (video)

"Mulţi vor spune că sînt nebun, dar eu simt că vom cîştiga la Cluj!". Blaz Sliskovici nu a avut nevoie de mult timp pentru a se adapta fotbalului mioritic. Bosniacul a fost consultat aseară pe stadionul ce poartă, nu întîmplător, numele unui doctor. A fost doar o chestiune de minute pînă cînd liderul a deschis scorul. Veljovici a uitat ce poartă atacă şi era să-l treacă pe calmante pe Sliskovici încă din minutul doi.

Bud a intrat şi el în joc cu o ratare (3). Ocaziile se succed halucinant. Traore (6, 15), N. Dică (14) prelungesc suspansul, în timp ce Veljovici, cu o lovitură de cap, îl deranjează pe Stăncioiu (18). Să te freci la ochi, nu alta, Dică face şi faza defensivă şi-l blochează elegant pe Bălan!

Sliskovici primeşte rezultatul analizelor în minutul 21 şi se prăbuşeşte pe bancă. Deac a centrat, Dică a reluat cu capul, Rotaru a respins, iar Bud a urmărit ca un vîrf adevărat şi a înscris sub transversală. Apoi ritmul a scăzut, să nu mai fie dureri de cap. Olah a distrat spectatorii cînd a şutat balonul peste plasa de protecţie, undeva în stradă. Să fie primit!

Rotaru scoate cu capul şutul lui Bud (63) şi pînă îşi revine e 2-0, graţie aceluiaşi Bud. Veljovici, cu o foarfecă din careul mic, a mai adus un strop de nebunie în joc. Gabi Mureşan a înscris un autogol ciudat (77), iar Sliskovici părea să primească biletul de externare. N-a fost însă de acord acelaşi Bud, care în ultimul minut şi-a definitivat opera ce poate însemna un nou titlu în Gruia.

- În lotul Unirii sînt şase jucători care au evoluat în trecut la CFR. Trei dintre ei, Florin Dan, Veljovici şi Vitinha, au fost în primul "11". (Dan Henegar)
- Refăcut după operaţia de pubalgie, mijlocaşul De Zerbi a debutat aseară la CFR. Italianul a fost împrumutat pînă în vară de la formaţia din Serie A, Napoli.
- Graţie unui parteneriat cu BRD, suporterii feroviarilor îşi pot personaliza cardurile bancare cu poza jucătorului favorit.
- Antrenorul oaspeţilor, Blaz Sliskovici, a răbufnit în minutul 38 la adresa lui Florin Dan, care a preferat o pasă în spate în locul unei diagonale spre Vitinha.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.