Liga 1

Cristian Pustai: "Regret că nu am reuşit să ajungem la 35 de puncte"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 25 aprilie 2010

Tehnicianul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, duminică, după remiza cu Gloria Bistriţa, scor 1-1, că regretă faptul că echipa sa nu a câştigat şi nu a reuşit să ajungă la 35 de puncte în clasamentul Ligii I.


"Un meci încărcat de multe semnificaţii. Din păcate, nu am reuşit să ajungem la 35 de puncte, cum ne-am propus. Am fost conduşi destul de rapid, iar apoi a fost destul de greu să revenim, deşi am avut ocazii. Nu mă pot plânge de arbitraj, pentru că dacă am fi jucat cum trebuie, cîştigam oricum. Am reuşit să-l anihilăm pe Moraes, dar am primit un gol dintr-o fază fixă, care mă îngrijorează. Pînă la urmă am luat un punct, suntem la 33 de puncte şi trebuie să luăm meci cu meci şi să luăm cât mai multe puncte", a declarat Pustai.

Tehnicianul a afirmat că îi doreşte fostului său elev de la Gaz Metan, Cristi Bud, în prezent la CFR Cluj, să ajungă la echipa naţională, mai ales după ce a marcat de trei ori în partida cu Unirea Alba Iulia.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, în compania echipei Gloria Bistriţa, în cadrul etapei a XXIX-a a Ligii I.

Sursa: Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.