Liga 1

Alexa: "Era ultima şansă la titlu. Rezultatul nu ne mulţumeşte nici pe noi, nici pe Steaua"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jucătorul lui FC Timişoara, Dan Alexa, suspendat pentru meciul cu Steaua pentru cumul de cartonaşe galbene, a văzut meciul din tribună. Alexa spune că echipa sa a ieşit din lupta pentru titlu.

"Asta a fost ultima şansă de a ne bate la titlu, singura opţiune pentru a rămîne în coasta CFR-ului era să batem azi. Acest rezultat nu ne mulţumeşte nici pe noi, nici pe Steaua.

Sincer, mi se pare absurd să comentez aşa ceva, am văzut că s-a luat ce am spus eu înainte de meci, s-a scos din context. Da, a fost blat şi a dat Contra două goluri. A fost cu totul şi cu totul alt context. Nici n-aş vrea să comentez aşa ceva, mi se pare o situaţie penibilă. Nu comentez. Nu mi se pare important să comentez aşa ceva.

Eram într-o discuţie despre cum trec eu cu Daniel Stanciu la lojă. Am fost suspendat pentru cumul de cartonaşe. Era o discuţie a mea cu Contra, făceam glume că oricum ne bat ăştia, se supără fanii. S-au făcut speculaţii... Să-l întrebaţi şi pe Contra despre discuţia asta. E o aberaţie să insinuezi ceva. Ce imbecil ar vorbi despre un aranjament cu camerele lîngă el?!", a spus Alexa la "Recursul etapei", de la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.