Liga Campionilor

Ribery e încolţit la Bayern

Franck Ribery, Ribery, Bayern

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Schweinsteiger s-a răstit la francez, sporind tensiunea la Bayern înaintea returului cu Olympique

În timp ce Lyon şi-a amînat meciul de campionat cu Monaco pentru a pregăti mai bine returul cu Bayern, adversarul său de diseară s-a ales numai cu bătăi de cap după deplasarea de la Monchengladbach (1-1). E vorba de doi accidentaţi, fundaşii centrali Demichelis şi Van Buyten, dintre care antrenorul Van Gaal speră să recupereze "măcar unul" pînă la ora meciului. Şi, nu în ultimul rînd, despre conflictul izbucnit între Schweinsteiger şi Ribery la vestiare.

Ce s-a întîmplat? În prelungirile partidei cu Borussia, francezul a avut o lovitură liberă pe care toată lumea se aştepta s-o execute direct, recunoscută fiind abilitatea sa de a marca din astfel de situaţii. Dar în loc să şuteze, el i-a pasat lateral lui Pranjici şi ocazia unui gol s-a dus astfel pe apa sîmbetei. Alegerea lui Ribery, suspendat diseară, l-a scos din pepeni pe "Schweini", care la cabine i-a reproşat alegerea făcută: "Un rahat! De ce naiba n-ai tras?". După care i-a trîntit francezului uşa-n nas.   

Busacca la centru. Avantaj Bayern?
Massimo Busacca le-a mai arbitrat atît pe Lyon, cît şi pe Bayern în Liga Campionilor. Cu el la centru, francezii au pierdut la Barcelona, scor 0-3, în septembrie 2007. Bayern, în schimb, n-a înregistrat nici un eşec în partidele conduse de elveţian: 0-0 cu Sporting (Ligă, 2006), 3-3 la Getafe (Cupa UEFA, 2008) şi 4-1 cu Juventus (Ligă, 2009-2010).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.