Tenis

Hănescu îl aşteaptă pe Nadal în turul trei la Roma

Articol de Roxana Fleşeru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Victor Hănescu s-a calificat ieri în turul al treilea la Masters-ul de la Roma, unde ar putea să-l întîlnească pe Rafa


Ce nu s-a întîmplat la Barcelona s-ar putea produce la Roma. În urmă cu o săptămînă, în turneul din Catalunya, românul şi spaniolul erau pe aceeaşi parte de tablou, programaţi să se întîlnească în turul al treilea. Nadal a renunţat să mai participe din cauza oboselii, iar Hănescu a pierdut în turul doi. Ar fi fost prima întîlnire dintre cei doi jucători din acest an. Sorţii s-au repetat la Masters-ul de la Roma, înfruntarea dintre cei doi fiind din nou posibilă în turul al treilea.

Nadal nu s-a mai retras, iar Hănescu este deja acolo, unde-l aşteaptă pe spaniol. Acesta va juca însă abia azi în runda a doua a turneului, urmînd să-l întîlnească pe germanul Philipp Kohlschreiber, în faţa căruia are un bilanţ de 5-0. Nadal are patru trofee în capitala Italiei, Hănescu n-a depăşit pînă ieri turul al doilea.

Ca să ajungă între primii 16 jucători de la Roma, acolo unde l-ar putea întîlni pe Nadal, Hănescu a trecut în primul tur de Michael Berrer din Germania şi, ieri, de Juan Monaco din Argentina, favorit 16 şi locul 24 în clasamentul ATP, cu 7-6 (4), 6-4. Totodată, românul şi-a egalat şi cea mai bună performanţă în turneele de Masters 1000, Hănescu reuşind să ajungă în turul trei la Monte Carlo 2005 şi la Montreal 2009.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.