Liga Campionilor

Conform statisticii, e rîndul lui Messi să marcheze. Va fi o nouă reprezentaţie a argentinianului?

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După patru meciuri fără nici un gol, ar putea fi rîndul lui Messi să marcheze pentru Barca, mai ales că pînă acum nu a reuşit să înscrie în poarta echipelor antrenate de Jose Mourinho.
Pînă în prezent, argentinianul a jucat de 6 ori împotriva formaţiilor lui Mourinho - 3 partide cînd  portughezul antrena pe Chelsea şi alte 3 în actuala ediţie a Ligii Campionilor, în duelurile Barca-Inter, în faza grupelor şi în meciul tur din semifinală - fără să înscrie nici un gol.

Messi e supermotivat în faţa tehnicianului portughez, care în trecut l-a acuzat pe fotbalist că joacă teatru, după ce numărul 19 pe vremea aceea a provocat eliminarea fundaşului stînga al lui Chelsea de atunci, Del Horno, pe Stamford Bridge. Messi aşteaptă cu nerăbdare reîntîlnirea cu jucătorii lui Inter, al căror joc dur l-a scos din minţi în partida tur.

Leo a ajuns la 3 meciuri de Primera Division, plus partida tur din Liga Campionilor, fără să marcheze, dar rămîne golgeterul Barcelonei şi stă bine şi în clasamentul pentru "Gheata de Aur".

Partidele de totul sau nimic îl motivează şi mai mult pe Lionel Messi, care şi-a trecut numele pe lista marcatorilor în "El Clasico", pe Bernabeu, şi contra lui Arsenal, pe Camp Nou, în semifinalele Ligii Campionilor.


Astfel, conform statisticii, în această seară, e rîndul lui Messi să-şi treacă numele pe tabela de marcaj, cu un gol sau mai multe
, pentru a ajuta Barca să ajungă în finala de pe "Santiago Bernabeu", în dauna Interului lui Mourinho şi Eto'o.
sursa: elmundodeportivo.es

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.