Liga 1

Szekely: "Nu renunţăm la titlu, sperăm într-o minune!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ieşit din circuit din cauza unei accidentări grave, mijlocaşul Janos Szekely spera ca roş-albaştrii să elimine ecartul care o desparte pe Steaua de liderul CFR.

"Recuperarea decurge foarte bine si sper sa revin pe gazon mai devreme decat au estimat prima data medicii. Eu cred ca totul va fi bine pentru mine.

Este ciudat pentru mine, eu sunt obisnuit cu o viata activa si nu imi place sa stau in pat, dar ce pot face? Astept sa ma refac. Am zilnic un program de recuperare pe care il urmez cu strictete si mare atentie.

Atata timp cat mai sunt sanse matematice e bine sa lupti pana la final si sa speri intr-o minune. Trebuie, insa, sa fim realisti, este foarte greu si trebuie sa ne asiguram cel putin locul doi", a declarat Janos Szekely pentru site-ul oficial al Stelei.

Jucatorul a fost tratat de ruptura de menisc intern si de alterarea structurii cartilajelor ce determina inmuierea acestora.

Interventia chirurgicala a reusit, iar perioada de reabilitare a fotbalistului va fi in jur 5 luni.

Szekely a jucat 21 de partide de campionat pentru Steaua  în acest sezon, în 19 fiind integralist, reuşind 5 goluri şi 5 pase de gol.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.