Liga 1

Gigi Becali crede că doar un miracol poate aduce titlul în Ghencea: "Asta e, n-avem valoare!"

Gigi Becali, Becali, Steaua

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul a găsit ieri explicaţia oscilaţiei în joc a elevilor lui Stoichiţă şi crede că doar un miracol ar mai putea aduce titlul Stelei
Vezi video cu explicaţia lui Becali despre echipa lui Stoichiţă! (video)

"Mai credeţi în titlu?" a fost întrebarea adresată ieri lui Gigi Becali. Răspunsul a venit blitz: "Mai cred, cred 10 la sută. Doar printr-o minune mai putem deveni campioni. Numai dacă Dumnezeu zice: «Bă, nu mai las lucrurile aşa aiurea, dau Stelei titlul ăsta!». Clujul o să piardă o partidă şi-o să facă două egaluri, dar minune ar fi ca Steaua să cîştige toate meciurile pe care le mai are primăvara asta. Minune fiindcă echipa nu are valoare să bată în toate partidele".

Conducătorul din Ghencea a detaliat: "Stelei îi lipsesc multe. O echipă care joacă o repriză şi nu dă nici o şansă celeilalte echipe înseamnă că are valoare, că are fotbalişti. Dar dacă ea e dominată în repriza secundă, aşa cum ne-a dominat pe noi Timişoara, înseamnă că e o problemă cu organizarea jocului. Adică prima parte a fost după ureche?! Nu vorbesc acum de Stoichiţă, de Piţi. E posibil să mergem în Liga Campionilor şi de pe locul 2". Cu 5 runde înainte de final, Steaua e la 6 puncte în urma liderului CFR.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.