Liga 1

UPDATE / Galerie foto / Serea şi Martiş au primit cîte 29 de zile de arest!

Articol de Ionuţ Petrişor, Raed Krishan (foto)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ionică Serea şi Marius Martiş, reţinuţi ieri pentru 24 de ore, au ajuns în această dimineaţă, la ora 11:00, la tribunalul din Piteşti (foto stînga).

"Nu sînt vinovat", a exclamat Serea în momentul în care a ajuns la tribunal. Acuzat de complicitate, Martiş speră să nu-i fie prelungit mandatul.

Surse judiciare pretind că Serea e acuzat de primirea a 20.000 de dolari pentru a favoriza echipa din Trivale! Iar banii i-ar fi împărţit cu colegul şi concitadinul său din Focşani, Marius Martiş, sosit şi el aseară la audieri, în jurul orei 20:00.

Martiş, care a refuzat pînă acum să se prezinte de bună voie la Tribunalul Piteşti, a fost adus cu mandat, după ce şi lui i-a fost percheziţionată locuinţa!

Procurorii anticorupţie îl acuză pe Ionică Serea că a primit, în martie 2009, suma 21.000 de dolari, prin intermediul arbitrului Marius Martiş şi a lui Liviu Făcăleaţă, pentru a arbitra partida dintre Argeş Piteşti şi Steaua, astfel încât piteştenii să câştige, iar cei sancţionaţi să fie adversarii lor.


UPDATE 1 / Tribunalul Arges a decis arestarea preventivă pentru 29 de zile atît în cazul lui Marius Martiş, cît şi în cel al lui Ionică Serea

UPDATE 2 / La ora 13:45, Marius Martiş a ieşit încătuşat de la Tribunal şi a spus: "Am încredere în justiţie şi în Dumnezeu". Cu cîteva clipe mai înainte a ieşit şi Ionică Serea, care nu a dat nici o declaraţie presei.

GSP.RO îţi oferă mai jos imagini de la sosirea şi de la ieşirea din Tribunalul Piteşti a celor doi!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.