Handbal

Gavrilescu: "Nu vom onora nici măcar 50 % din cererile de bilete!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00


Preşedintele clubului Oltchim Rîmnicu Vîlcea, Ioan Gavrilescu (foto), regretă faptul că echipa sa nu va disputa manşa retur a finalei Ligii Campionilor în sala "Traian".


"Noi ne-am obişnuit aici, în Sala Sporturilor Traian, e şi normal să fie aşa. Şi ştim fiecare colţisor, nu are surprize pentru noi. Nu e foarte mare dar e cochetă, are tot ce trebuie pentru a organiza la standarde înalte un meci important. E ca o femeie, nu e foarte frumoasă dar are sex appeal. Polivalenta din Bucureşti e mare, impunătoare dar nu ne simţim ca acasă. E ca şi cum eu dau cheile de acasă de la mine la altcineva. Se duce acolo, doarme bine, dar nu ştie unde sînt papucii, unde sînt pijamalele, cine poate bate la uşă", a declarat Gavrilescu.


Oficialul grupării vîlcene crede că arbitrii finalei vor fi dintr-o ţară din estul Europei: "Eu cred că arbitrii vor fi din Estul Europei, aşa simt. E drept că am avut dreptate şi înainte de meciurile cu ETO Gyor, nu pentru că aveam informaţii suplimentare, m-a ajutat experienţa de 32 de ani la conducerea acestui club. Oricum, nu îmi fac probleme în ceea ce priveşte arbitrajul. În acest sezon, ca niciodată pînă acum, am avut parte de arbitraje foarte, foarte corecte. Şi să ţineţi cont de faptul că în cele mai multe cazuri au fost arbitri tineri, de 30, 31 ani".


În ceea ce priveşte cererea de bilete pentru meciul retur dintre Oltchim şi Viborg, Gavrilescu spune că nu va putea onora nici jumătate. "Interesul este enorm. Cred că nu vom putea onora nici măcar 50 la sută din cererile care sînt în acest moment", a mai spus Gavrilescu.


Formaţia Oltchim Rîmnicu Vîlcea va juca în finala Ligii Campionilor împotriva formaţiei daneze Viborg. Partida tur a finalei Ligii Campionilor va avea loc în 8 mai, de la ora 17.15, în Danemarca, iar cea retur, la Bucureşti, la Sala "Ioan Kunst Ghermanescu", în 15 mai, de la ora 20.45.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.