Stranieri

Daniel Niculae s-a accidentat şi ratează duelul cu OL!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 01 mai 2010

Atacantul român Daniel Niculae a suferit o accidentare la coapsa dreaptă în meciul pe care AJ Auxerre l-a terminat la egalitate, vineri, scor 0-0, cu Olympique Marseille, şi va fi indisponibil pentru jocul pe care echipa sa îl va disputa, miercuri, cu Olympique Lyon, în Ligue 1, informează L'Equipe.

Potrivit sursei citate, accidentarea la coapsa dreaptă l-a împiedicat pe internaţionalul român să rămână pe teren până la finalul derbiului cu liderul Olympique Marseille, fiind înlocuit în minutul 81 cu Roy Contout.

"Daniel Niculae va rata meciul pe care Auxerre, locul secund din Ligue 1, îl joacă la Lyon, o întâlnire decisivă în sprintul final din campionat. Atacantul român a rămas pentru a fi tratat sâmbătă dimineaţă. El va efectua un RMN, luni după-amiază, pentru a determina natura exactă a leziunii sale. Pentru jocul de pe Stade Gerland, Niculae ar urma să fie înlocuit de Roy Contout", a notat sursa citată.

Echipa franceză Auxerre, cu Daniel Niculae titular, a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, vineri seară, pe teren propriu, în compania formaţiei Olympique Marseille, în etapa a XXXV-a a campionatului Franţei.

Mediafax

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.