Liga 1

Craiova s-a răzgîndit! Wotte e doar suspendat din funcţie

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

UPDATE// Lovitură de teatru! Wotte nu se mai ocupă de echipă ca antrenor, este suspendat din funcţie, dar nu este demis!

Înfrîngerea de acasă cu Internaţional Curtea de Argeş a produs un cutremur la olteni! Conducerea grupării Universitatea Craiova a avut mai multe discuţii, sâmbătă seară, în urma cărora a decis ca până la finalul acestui sezon echipa să fie condusă de Eugen Trică. Trică îl va avea ca secund pe George Biţă.

Mark Wotte se afla la conducerea tehnică a echipei Universitatea Craiova din data de 7 ianuarie, anunţă Mediafax.

Trică era deja managerul sportiv al formaţiei din Bănie şi spunea că-şi doreşte să mai joace măcar un meci în acest sezon pentru Universitatea, partidă care să însemne retragerea sa din activitatea de jucător. În vîrstă de 35 de ani, Trică a revenit anul trecut la Universitatea Craiova, după ce a avut neînţelegeri cu conducerea tehnică de la CFR Cluj.

În liga 1, Trică a debutat la Craiova, în 1994, iar de atunci a mai jucat pentru Steaua, Litex, Maccabi Tel Aviv, ŢSKA Sofia, CFR şi Anorthosis Famagusta.

Antrenorul Craiovei a fost demis după cea de-a doua înfrîngere consecutivă şi a fost înlocuit cu Eugen Trică, antrenorul secund al Ştiinţei. Iată palmaresul lui Wotte la Craiova: 7 înfrîngeri, 1 egal şi 5 victorii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.