Liga 1

Dinamoviştii acuză arbitrajul: "Haţegan ne-a curăţat!" :X

Ovidiu Hategan, Hategan

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Oficialii "cîinilor" l-au atacat pe "centralul" întîlnirii, pe care-l acuză că i-a avertizat exact pe jucătorii aflaţi în pragul suspendării pentru meciul cu Timişoara

Arbitrajul lui Ovidiu Haţegan a fost dur criticat de ambele combatante. Administratorul delegat al roş-albilor, Cornel Dinu, a fost primul care a pus tunul pe "centralul" din Arad. "Băiatul ăsta ne-a curăţat! Haţegan e de viitor, dar n-are nici o treabă cu fotbalul! Ne-a îngălbenit, ne-a înroşit, a făcut ce-a vrut! Nu le-a dat cartonaşe roşii lui Săpunaru şi Iordache, deşi amîndoi meritau. A mai fost şi faza cînd Ioniţă e trîntit în careu şi trebuia eliminare şi penalty pentru Rapid! Repet, el nu are nici o treabă cu fotbalul!", a spus Mister.

"Aradul e aproape de Timişoara!"
Preşedintele executiv al dinamoviştilor, Cristi Borcea, a pus greşelile de arbitraj pe seama următorului meci al roş-albilor contra Timişoarei. "Haţegan n-are nici o legătură cu arbitrajul! Ne-a dat cartonaşe la orice fault! Cred că a citit în ziare ce jucători trebuiau suspendaţi pentru meciul cu Timişoara, să nu uităm ce distanţă mică e între Arad şi Timişoara!", a punctat Borcea.

Andone: "Penalty clar!"
Şi antrenorul Rapidului, Ioan Andone, i-a reproşat arbitrului maniera în care a condus partida. "Am avut lovitură de la 11 metri, la faultul lui Scarlatache asupra lui Ioniţă. În plus, primul gol al lui Dinamo e precedat de un fault asupra lui Matici, însă Haţegan lasă jocul să continue!", a spus mîhnit "Fălcosul".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.