Stranieri

7 români se luptă pentru titlul de campion. Vezi toate evoluţiile stranierilor

Articol de Vlad Pahonţu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

FRANŢA (Ligue 1)

- Daniel NICULAE
(AUXERRE - Marseille 0-0 // În faţa a 20.000 de suporteri prezenţi pe Abbe Deschamps, disputa dintre echipele situate pe primele locuri în Ligue 1 s-a terminat indecis, scor 0-0. Daniel Niculae a fost înlocuit de Contout, în minutul 82, după ce a resimţit dureri la coapsa piciorului drept)

GERMANIA (Bundesliga)

- Ciprian MARICA
(STUTTGART - Mainz 2-2 // Pe final de sezon, Marica este într-o formă maximă. Integralist în meciul cu Mainz, românul le-a adus un punct gazdelor prin cele 2 goluri marcate şi ajunge la cota 10)

- Maximilian NICU (Bayer - HERTHA 1-1 // Mijlocaşul român a fost doar rezervă. Cu o etapă înainte de finalul campionatului, Hertha este matematic retrogradată în Bundesliga 2.)

Clasament Bundesliga (etapa 33): 1.Bayern (67 pcte)… 6.Stuttgart (54) … 18.Hertha (24)

ITALIA (Serie A)

- Cristian CHIVU (Lazio - INTER 0-2 // Chivu a fost integralist în defensiva lui Inter şi şi-a ajutat echipa să nu primească gol. Inter e pe primul loc în Serie A, cu 2 puncte mai mult faţă de AS Roma)

- Bogdan LOBONŢ (Parma - ROMA 1-2 // Lobonţ a fost doar rezervă)

- Adrian MUTU (Milan - FIORENTINA 1-0 // Mutu nu a fost inclus pe foaia de joc din cauza suspendării impuse pentru consum de substanţe interzise)

- Dorin GOIAN (Siena - PALERMO 1-2 // Goian a fost doar rezervă în meciul cu Siena)

- Ştefan RADU (LAZIO - Inter 0-2 // Ştefan Radu a fost integralist în duelul cu echipa lui Cristi Chivu, Inter)

- Paul CODREA (SIENA - Palermo 1-2 // Codrea a revenit în primul 11 al celor de la Siena şi a jucat 75 de minute, pînă cînd a fost înlocuit de cehul Jarolim. Siena a retrogradat în Serie B)

Clasament Serie A (etapa 36): 1.Inter (76 pct), 2.Roma (74) … 5.Palermo (61) … 9.Fiorentina (46), … 16.Lazio (40) … 19.Siena (30)

TURCIA (Superliga)

- Giani KIRIŢĂ
(BURSASPOR - Kayserispor 2-0 // Fundaşul român nu a jucat nici un minut pentru gazde. Cu 2 etape înainte de finalul sezonului, Bursa se află la un punct distanţă de liderul Fenerbahce )

UCRAINA (Premier League)

- Răzvan RAŢ
- Mircea LUCESCU (antrenor)


Zaporozhye - ŞAHTIOR 0-2 // Mircea Lucescu a decis să nu îl folosească pe Raţ, în meciul cu Zaporozhye

- Tiberiu GHIOANE (DINAMO KIEV – Zakarpattia 2-0 // Tiberiu Ghioane nu a jucat pentru Dinamo)

- Ionuţ MAZILU
- Florin ŞOAVĂ


(Vorskla - ARSENAL KIEV 1-5 // Şoavă a reuşit al doilea gol de cînd se află la Kiev, în timp ce Mazilu a ajuns la 9 reuşite. Şoavă a marcat golul de 2-0 şi Mazilu a închis tabela, în minutul 82)

- Ciprian TĂNASĂ (METALURG DONEŢK - Zarya 0-0 // Tănasă a jucat 74 de minute, părăsind terenul în favoarea lui Ze Soares)

Clasament Premier League (Etapa 28): 1.Şahtior (71 pcte), 2.Dinamo (68)...7.Arsenal (39), 8.Metalurg Doneţk (37)


ELVEŢIA (Superliga)

- Cristi IANU (LUZERN - Aarau 4-0 // Golul cu numărul 18 a românului de la Lucerna a fost marcat chiar în meciul cu fosta sa echipă, Aarau. În minutul 68, Ianu a majorat scorul la 3-0 şi 11 minute mai tîrziu a fost înlocuit de Etter)

FRANŢA (Ligue 2)

- Claudiu KEŞERU
(ANGERS - Laval 2-1 // Keşeru a deschis scorul chiar din primul minut de joc şi a fost avertizat înainte de pauză. Claudiu a acumulat 4 goluri în acest sezon şi 4 pase decisive)

ANGLIA (Championship)


- Gabriel TAMAŞ (WBA – Barnsely 1-1 // Românul a fost integralist pentru echipa care a promovat în Premier League, din postura de ocupantă a locului 2)

AZERBAIDJAN 

- Marian ALIUŢĂ
- Leonard NAIDIN
- Adrian NEAGA

(NEFTCI BAKU - Khazar 0-0 // Naidin şi Neaga au bifat din nou toate cele 90 de minute ale partidei, în timp ce Aliuţă a intrat pe teren în minutul 75, în locul lui Abdullayev)

CROAŢIA (HNL)

- Florin CERNAT (Dinamo - HAJDUK 0-0 // Dinamo mai avea nevoie de un singur punct înaintea acestei etape, pentru a cîştiga campionatul în Croaţia şi l-a obţinut în meciul cu echipa românului Cernat. Mijlocaşul a fost integralist, iar în minutul 85, a fost avertizat cu un cartonaş galben. Hajduk Split a coborît pe poziţia a treia, fiind devansată de Cibalia, care are cu 2 puncte mai mult)

GERMANIA (2 Bundesliga)

- Florin LOVIN (Augsburg – TSV MUNCHEN 1-0 // Lovin a fost primul jucător înlocuit al oaspeţilor, în minutul 46, de către Rosler)

- Mihai TARARACHE (DUISBURG - Karlsruher 0-1  // Tararache nu a fost inclus pe foaia de joc. Românul nu a mai evoluat pentru Duisburg, din etapa cu numărul 24)

- Ovidiu BURCĂ
- Emil JULA
- Sergiu RADU

(Hansa – COTTBUS 0-0 // Burcă şi Jula au fost integralişti în egalul obţinut de Cottbus, la Rostock, în timp ce Sergiu Radu a fost doar rezervă)

- Vlad MUNTEANU (Ahlen - FRANKFURT 0-0 // Munteanu a fost doar rezervă pentru Frankfurt)

ITALIA (Serie B)

- Cristian MELINTE (PIACENZA - Vicenza 1-1 // Melinte a bifat toate minutele în apărarea celor de la Piacenza, echipă care se află pe locul 14, în Serie B)

- Bogdan PĂTRAŞCU (PADOVA - Sassuolo 1-1 // Pătraşcu a fost titular pentru Padova şi a fost înlocuit în minutul 44, cu Michele Cuffa, la scorul de 1-0 pentru oaspeţi)

- Adrian PIŢ (Crotone - TRIESTINA 2-0 // Piţ nu a jucat pentru Triestina)

OLANDA (Eredivisie)

- Mihai NEŞU (UTRECHT - Vitesse 2-2 // Neşu a fost integralist pentru Utrecht, în meciul terminat la egalitate cu Vitesse. Utrecht s-a calificat în play-offul pentru un loc în preliminarile Europa League şi va juca 2 meciuri împotriva celor de la Groningen)

- George OGĂRARU (Nijmegen – AJAX 1-4 // Ogăraru nu a fost inclus în lotul lui Ajax pentru deplasarea de la Nijmegen. Echipa românului a ratat titlul de campioană la puţin, fiind despărţită de Twente, doar de un punct)

SPANIA (Segunda Division)

- Ionel DĂNCIULESCU (Levante – HERCULES 2-1 // Dănciulescu nu a jucat pentru Hercules)

RUSIA (Premier League)

- Sorin GHIONEA (Sibir - FC ROSTOV 2-0  // Ghionea a fost integralist în deplasarea pierdută de la Sibir)

- Gheorghe FLORESCU (ALANIA – Rubin 1-1 // Florescu nu a jucat pentru Alania)

- Adrian ROPOTAN (Spartak Nalchik - DINAMO MOSCOVA 1-0 // Dinamo a cedat pe terenul primei clasate cu scorul de 1-0, meci în care Ropotan a fost doar rezervă)

Clasament Premier League (etapa 8): 1.Spartak Nalchik (18 pct)…8.Rostov (10), 11.Dinamo (9), 12.Alania (9)


RUSIA (1.Division)

- Gigel BUCUR
- Dan PETRESCU (antrenor)

(KUBAN - Kamaz 0-1 // Echipa lui Dan Petrescu a încasat primul gol şi a înregistrat şi prima înfrîngere în acest sezon, pe teren propriu, în faţa celor de la Kamaz)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.