Liga 1

Ştefan Radu: "Dacă mai eram la Dinamo, aş fi plecat şi eu alături de cei 5"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul jucător al lui Dinamo Ştefan Radu spune că echipa din Ştefan cel Mare a rămas în sufletul său. Referitor la episodul în care 5 jucători ai "cîinilor" au plecat din cantonament, actualul fundaş al lui Lazio Roma le-a dat dreptate "răzvrătiţilor", dar a refuzat să spună de ce.

"M-am interesat tot timpul de Dinamo, chiar vorbesc cu unii jucători, îmi pare rău că au făcut egal cu Rapid. E totuşi un punct pentru ei. Sper ca în anii care urmează să cîştige şi ei campionatul, să ajungă în Liga Campionilor. Sufletul meu a rămas acolo şi va rămîne în continuare pînă la sfîrşit.

Dinamo a avut ghinion uneori. Nu era agitaţie în vestiar cînd eram la echipă, nici acum nu pot să spun că e, pentru că nu ştiu ce e acolo.

Campionatul îl cîştigi cu un grup unit, nu cu anumiţi jucători. Dacă erau uniţi cu toţii, ar fi plecat toţi. Le cam dau dreptate celor care au plecat din cantonament, nu vreau să comentez, dar le dau dreptate şi aş fi plecat şi eu cu ei. Cînd e o decizie de grup trebuie s-o pui în aplicare", a spus Ştefan Radu, la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.