Nationala

Cosmin Matei a reuşit un gol de la centrul terenului cu Portugalia » A la Hagi

Cosmin Matei, Matei, Farul Constanţa

Articol de Viorel Tudorache  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Constănţeanul Cosmin Matei a marcat, luni, de la centrul terenului în meciul cu Portugalia (1-3) de la turneul de Elită


Selecţionata Under 19 a pierdut meciul de debut de la Turneul de Elită, cu Portugalia, 1-3, dar se consolează că a reuşit faza meciului. Mijlocaşul Farului, Cosmin Matei, a marcat pentru "tricolori" cu un şut de la centrul terenului, chiar sub privirile lui Gheorghe Hagi.

Meciul a început prost pentru echipa pregătită de Cristian Sava, care s-a văzut condusă cu 2-0 încă din minutul 9. A fost momentul cînd Matei a inventat un şut magic de la mijlocul terenului.

Tehnicianul Sava povesteşte reuşita mijlocaşului de 19 ani: "Ţucudean i-a spus că îi va mişca mingea uşor, iar el să şuteze pentru că portarul era ieşit pe la 12 metri. A fost o reuşită superbă, nici măcar «centralul» n-a realizat pe moment că a fost gol. Abia după ce s-a consultat cu tuşierul şi a văzut bucuria noastră a validat reuşita! A fost destul de hilar, mingea s-a dus sub transversală, s-a prelins pe plasă şi a ieşit foarte repede din poartă! Din păcate, în minutul 58 arbitrul ne-a anulat golul de 2-2, reuşit de Ţucudean, pentru că noi am executat repede o lovitură liberă, fără ca el să fluiere!".


Zenit oferă pe el 1 milion de euro
Tînărul mijlocaş constănţean este deja urmărit e mai multe cluburi puternice din Europa. Cei mai intersaţi de un transfer sînt ruşii de la Zenit Sant Petersburg, care au oferit 1 milion de euro pentru serviciile sale.


"A fost un moment de inspiraţie şi execuţia perfectă! Ţucudean mi-a spus că portarul lor e ieşit. E cel mai frumos gol marcat de mine pînă acum!"
Cosmin Matei, mijlocaş România

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.