Liga 1

Daniel Stanciu: "Nu ştiu ce a înţeles Mansour, el nu vorbeşte perfect româneşte"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Managerul sportiv al formaţiei Politehnica Timişoara, Daniel Stanciu, spune că a fost surprins cînd a auzit declaraţiile lui Gueye Mansour, care i-a acuzat de rasism pe suporterii timişoreni.

"Am rămas surprins cînd am văzut declaraţia lui Mansour, mai mult a fost supărat şi pe faptul că s-a operat acum cîteva zile din nou, pentru a doua oară în acest sezon. Nu a fost primit atît de bine de suporteri, nu a avut partide foarte reuşite, dar asta şi din cauză că a fost accidentat.

Eu nu ştiu, am vorbit cu Parks şi Nibombe şi mi-au zis că se simt bine. Nibombe a zis că nu va pleca decît la un club care va juca în cupele europene, în afara României.

El a avut o discuţie cu domnul Chivorchian, cu ofiţerul de presă, i s-au cerut nişte date.
A avut un incident acum vreo două săptămîni după jocul cu Internaţional, s-a întîlnit cu nişte suporteri care i-au reproşat că au făcut doar egal. Dar a fost o agresivitate aşa, verbală, nu fizică.

Mansour a venit şi a zis că l-au certat suporterii, nu ştiu ce a înţeles el, nu vorbeşte perfect româneşte şi nici nu înţelege foarte bine. Erau critici împotriva întregii echipe, oricum", a spus Stanciu.

Despre partida cu Dinamo, Stanciu a spus: "Ei au un lot destul de valoros, să nu dramatizăm. Vor juca Grigore şi Scarlatache ca stoperi. Oricum, au jucători care pot să suplinească absenţele. Am înţeles că e posibil să joace şi N"Doye. E un meci important pentru ambele echipe. Dinamo va juca cu totul şi cu totul altfel. E important pentru ei să menţină distanţa faţă de Rapid.

Sper să nu avem probleme de arbitraj, să avem un duel fair-play pe teren. Venim să luăm 3 puncte, cum am venit şi în Ghencea, dar vom vedea ce va fi", a spus Stanciu la "Contraatac", de la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.