Liga 1

Dinamoviştii plîng după bani!

Marius Niculae, Niculae, Dinamo

Articol de Eduard Apostol  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamoviştii susţin că nu toţi îşi primesc contractele şi-l arată cu degetul pe N'Doye: "E mereu favorizat, mai ales după ce a ameninţat că nu vine la antrenamente!"

Un nou motiv de nemulţumire în Ştefan cel Mare: modalitatea în care se face plata salarială către jucători. Unii dintre fotbalişti susţin că, deşi conducerea a anunţat că a stins toate datoriile, nu toţi sînt cu banii la zi. "Doar «şmecherii» îşi iau banii la timp. Sîntem destui care am primit doar o parte, adică restanţele pe o lună, mai exact pe februarie! Domnul N'Doye, de exemplu, a luat 250.000 de euro la semnătură şi e şi cu salariul la zi. De ce? Simplu: a ameninţat că nu mai vine la antrenamente dacă i se întîrzie plata, iar şefii au «percutat» imediat!", a răbufnit unul jucător.

Totul a plecat de la promisiunea şefilor că în vestiar va ajunge o parte din cei 50.000 de euro promişi înainte de Rapid, dacă Dinamo va face un meci bun şi nu va pierde. Cornel Ţălnar chiar a discutat cu conducerea pentru a le oferi băieţilor o primă simbolică, însă răspunsul a fost ferm: "Dacă bat Timişoara, vor primi chiar mai mult! Să cîştige ei joi şi o să vadă şi bonusuri".


100.000 de euro e singura primă de echipă pe care "cîinii" au încasat-o în acest retur, după 2-0 cu Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.