Campionate

Cristiano Ronaldo: "Acum sperăm ca Barcelona să piardă puncte la Sevilla!"

Articol de Ioana Mihalcea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cristiano Ronaldo, 25 de ani, a reuşit primul său hat-trick de cînd e la Real aseară, în partida cîştigată de madrileni cu 4-1 la Mallorca, cel de-al patrulea gol fiind al lui Higuain. Starul portughez aşteaptă acum pasul greşit al Barcelonei.

- Real nu a slăbit deloc presiunea asupra Barcelonei.
- Nu, pentru că vrem titlul! Acum trebuie să aşteptăm să piardă Barcelona. Cu Mallorca n-am jucat bine în prima repriză, dar la vestiare, la pauză, Pellegrini ne-a liniştit şi în partea secundă am dominat meciul şi am jucat mult mai bine.
- Cu acest gol ai ajuns la 25 de reuşite în prima ligă. Cîte ai fi marcat dacă nu erai accidentat două luni?
- Asta nu vom şti niciodată (rîde)... E imposibil de spus cîte aş fi putut marca, dar sînt foarte mulţumit de cum a ieşit totul şi vreau să le mulţumesc colegilor mei care m-au ajutat foarte mult. Sper ca în anii care vin să reuţim mai multe împreună.
- Sevilla a cîştigat cu 5-1 la Racing. Cred că aţi vorbit despre asta, fiind viitorul adversar al Barcelonei, nu?
- Campionatul se decide sîmbătă. În vestiar noi ne gîndim că Barcelona poate lăsa puncte pe Sanchez Pizjuan. Sper să se şi întîmple.
- Te vezi campion?
- Încă nu, dar vreau să fie aşa la final.

În Spania mai sînt două etape, sîmbătă 8 mai, de la ora 22, Barcelona joacă la Sevilla iar Real acasă cu Athletic Bilbao, iar duminică 16 mai, Barca joacă acasă cu Valladolid şi Real în deplasare la Malaga.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.