Liga 1

Sichitiu: "Nu-mi permit să vorbesc de rău Rapidul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul director general din Giuleşti, Grigore Sichitiu, spune că nu are de gând să revină în ţară şi că nu a vorbit niciodată de rău echipa din Grant şi oamenii din conducerea Rapidului.

"Eu am plecat din fotbalul românesc tocmai pentru a uita, pentru a mă desprinde de jignirile, răutăţile şi bălăcărelile inutile cu care s-a obişnuit lumea pe acasă. Iar, din ceea ce am văzut eu, de la distanţă, parcă n-a fost niciodată ca anul acesta. Am crezut că pot fi liniştit, cu micile mele performanţe care, de altfel, nici nu cred că interesează pe cineva. Mi-am permis să mă bucur că un antrenor român a reuşit să promoveze un club în prima ligă saudită, după 14 ani, un club cu suporteri mai mulţi decât jumătate din echipele noastre de primă divizie. Acolo unde n-au reuşit antrenori cu nume, din Brazilia, Franţa, Argentina sau Portugalia, a reuşit un român", a spus Sichitiu.

Acesta a continuat: "M-am ferit să vorbesc de problemele Rapidului, din respect faţă de cei cu care am lucrat, mai bine sau mai rău, dar alături de care am fost în club într-o perioadă foarte grea, de care vreau să nu-mi mai amintesc. N-am nimic cu nimeni şi nici nu urmăresc ceva anume. Dacă oamenii din conducerea actuală a clubului sunt sau nu competenţi, nu e treaba mea. Nu vreau să jignesc pe nimeni, pentru că ştiu cât de greu e să lucrezi într-un club ca Rapid. Le doresc celor de la Rapid numai bine şi să fie siguri că n-am niciun resentiment, faţă de nimeni. Acum îmi doresc şi mai tare să continui în străinătate decât să mă întorc în nebunia de acasă".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.