Liga 1

Alba Iulia nu a mai putut repeta evoluţia din meciul cu Steaua şi e ca şi retrogradată » Resemnare

Articol de Sorin Gheorghe  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ardelenii au lăsat ambiţia din meciul cu Steaua la Alba Iulia şi doar o minune îi mai poate menţine în prima ligă. Vezi rezumatul partidei Oţelul Galaţi - Unirea Alba Iulia 1-0! (video)

Oţelul, o echipă lipsită de griji, versus Alba Iulia, formaţie care teoretic îşi juca ultima carte în Liga I. A rezultat un meci destul de anost, în care blazarea surprinzătoare a oaspeţilor a contribuit din plin la lipsa spectacolului.

Paradoxal, în aceste condiţii oamenii mai slabi ai Oţelului au fost atacanţii. Mingile au ajuns în careu, însă Ochiroşii şi Antal, dar şi Pena au găsit rezolvări nefericite. Golul victoriei a fost prefaţat de două ocazii ale lui Viglianti (32, 36). Apoi a urmat faza la care Sălăgean, cu o execuţie eficientă din marginea careului, a adus liniştea.

Oaspeţii au dat semne de viaţă pe final, cînd au ratat în două rînduri egalarea. Mai întîi, Stanciu a şutat puternic de la distanţă (80), dar Grahovac a respins în corner. Apoi, Bălţoi (87) a închis meciul ratînd cu capul din 10 metri.

Anti-Vaslui
Dorinel Munteanu a declarat la conferinţa de presă că echipa sa va pregăti special partida cu Vaslui, din etapa a 33-a. "Mai sînt trei meciuri, iar pe unul dintre ele îl voi pregăti foarte bine", a spus Munti, aflat în conflict cu Adrian Porumboiu după ce patronul vasluian l-a acuzat de blat la o partidă cu Steaua.

- Blaz Sliskovici a uimit efectuînd toate schimbările în acelaşi minut, 66. "Nu îmi aduc aminte în cariera mea de arbitru sau de observator de un episod similar", a comentat Dan Petrescu, observatorul pentru arbitrii.
- Marius Stan, preşedinte Oţelul: "A fost o partidă relaxată şi relaxantă. Ne-am consolidat locul 8, ceea ce înseamnă un plus de 300.000 de euro din drepturile tv faţă de locul 9".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.