Handbal

HCM Constanţa a primit medaliile de campioni

hcm

Articol de Ionuţ Coman  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Aproape 2.000 de suporteri au venit joi la Sala Sporturilor din Constanţa pentru a saluta o nouă performanţă pentru HCM Constanţa. După calificarea în premieră în "optimile" Ligii Campionilor, echipa pregătită de Zoran Kurtes a bifat un nou titlu de campioană, al cincilea din istorie şi al doilea consecutiv.

Campionii, care şi-au asigurat titlul cu două etape înaintea finalului de campionat, au învins în ultima rundă a Ligii Naţionale o fostă mare rivală, Dinamo Bucureşti, cu 41-28. Finalul partidei i-a găsit pe suporteri aplaudînd în picioare, în timp ce jucătorii au încins hora în mijlocul terenului, pe acordurile tradiţionalei "We are the champions". A urmat festivitatea de premiere, constănţenii primind medaliile de aur, tricourile de campioni şi trofeul într-o mare de confetti şi baloane alb-albastre, cu un mesaj pentru fani: "Give me 5!". "Sîntem fericiţi că am cîştigat titlul, dar ne dorim să facem eventul, după o pauză de cinci ani", a spus căpitanul Laurenţiu Toma.

De partea cealaltă, dinamovistul Bogdan Voica a primit trofeul "Aurel Bulgariu", fiind cel mai bun marcator din acest sezon al Ligii Naţionale. Meciul de ieri a prilejuit şi retragerea din activitate a veteranului Enis Murtaza, fostul handbalist constănţean renunţînd la activitatea sportivă la doar 32 de ani.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.