Liga 1

Porumboiu mătură cu Gigi Becali!

Adrian Porumboiu, Porumboiu, arbitraj

Articol de Dan Udrea, Răzvan Rotaru  —  vineri, 07 mai 2010

Omul de afaceri vasluian spune că patronul Stelei ar trebui dat afară din Liga I "pentru că a spurcat fotbalul românesc cu geamantane, valize şi valijoare".

Derby-ul etapei viitoare se va juca la Vaslui, între formaţia gazdă şi Steaua, dar meciul a luat deja foc. Cei care au aprins fitilul butoiului cu pulbere au fost finanţatorii celor două echipe. Adrian Porumboiu s-a dezlănţuit ieri împotriva stelistului, deranjat de ce a spus Becali despre arbitrajele de care au avut parte galben-verzii.

"Arbitrajul de la Steaua - Astra a fost foarte bun, dar Porumboiu spune altceva pentru că vrea să pună presiune ca să sperie centralul ce va fi delegat la Vaslui - Steaua. Acolo sînt nenorocirile adevărate, la Vaslui!", a zis Gigi marţi noaptea.

Replica lui Porumboiu a fost devastatoare: "Eu am făcut la Vaslui o echipă adevărată. N-am umblat cu valize, n-am umblat cu aranjamente. Acest om a spurcat fotbalul românesc cu geamantane, valize, valijoare pline de bani. Fotbalul trebuie să fie al jucătorilor şi al spectatorilor, nu al celor care umblă cu bani în buzunar şi fac licitaţii!".


"Nu vă mai uitaţi în gura lui Porumboiu, să credeţi tot ce spune el despre arbitraje. Face asta ca să ascundă nenorocirile care se întîmplă la Vaslui, unde e mai rău ca pe vremea lui Ştefan la Piatra Neamţ"
Gigi Becali, patron Steaua

"Cînd vorbesc despre arbitraje, nu o fac ca parte interesată, ci ca fost arbitru. Nu poate să vină un maimuţoi ca Gigi Becali să ne înveţe pe noi ce înseamnă arbitraj. Eu nu dau din gură aiurea, cum face unul din fundul cirezii care invadează zilnic ecranul televizorului"
Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui

"N-am fost apreciaţi!"
Emeric Ienei, antrenorul cu care Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni, s-a referit ieri la momentul din '86. "Mă simt mai bătrîn cu 24 de ani. Eu nu cred că s-a dat suficientă importanţă acestui trofeu rîvnit de toată Europa. Românii uită prea repede de valorile pe care le au. Sînt puţine, dar au avut şi românii nişte valori certe", a spus Ienei.

Stoichiţă mai speră să rămînă
Antrenorul Stelei a spus după succesul cu Astra (2-0) că nu e exclus să continue pe banca roş-albaştrilor. "M-am ataşat de acest grup. Dacă nu mai există vreo posibilitate să rămîn? Nu depinde de mine şi, din păcate, patronul deja s-a exprimat în acest sens, a spus că eu nu voi mai fi antrenor", a declarat Stoichiţă.

Cantonament la Iaşi
Roş-albaştrii vor intra de mîine în cantonament pentru meciul cu FC Vaslui, de luni. Kapetanos şi compania vor sta sîmbătă în Bucureşti, iar duminică vor pleca la Iaşi cu avionul. Deplasarea la Vaslui se va face în ziua meciului, cu autocarul. Întoarcerea în Capitală se va face imediat după partidă.


- Jucătorii Stelei au primit liber ieri din partea lui Stoichiţă după victoria cu Astra. Kepatanos şi compania vor reveni azi la antrenamente.
- Stoichiţă se va putea baza în meciul de la Vaslui pe Nicoliţă şi pe Petre Marin, care au fost suspendaţi cu Astra. În schimb, nu va evolua Arman Karamian, care are cumul de "galbene".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.