Liga 1

Dinamoviştii vor să-l înlocuiască pe Torje cu Alex Muntean

Alex Muntean, Muntean, Gaz Metan

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Dinamoviştii speră să încaseze în această vară 4 milioane de euro pe micuţul mijlocaş, iar în locul său îl vizează pe Alex Muntean, de la Gaz Metan.

Gabriel Torje ar putea fi salvarea financiară pentru Dinamo, măcinată în ultimele zile de problemele economice. Şefii trag speranţe că vor încasa patru milioane de euro pentru mijlocaşul de 20 de ani, acesta fiind monitorizat de mai multe formaţii din Occident. Micuţul fotbalist a fost printre cei mai apreciaţi "cîini" în acest sezon, el bifînd 3 goluri şi 5 pase decisive în cele 27 de meciuri disputate în Liga I.

Într-o listă întocmită de şefi, Alex Muntean, de la Gaz Metan, este văzut drept o soluţie pentru a acoperi eventuala plecare a lui Torje. Mijlocaşul de 22 de ani al medieşenilor a fost monitorizat de "cîini" în partidele din acest retur. "Este rapid, are viteză, tehnică şi avem referinţe că e un băiat cuminte. E un jucător interesant, care ne interesează, dar depinde acum şi ce pretenţii vor avea cei de la Mediaş. La finalul sezonului discutăm, în funcţie şi de banii pe care îi vom încasa din transferuri", a spus unul dintre şefi.


27 de partide a jucat Alex Muntean pentru Gaz Metan în acest sezon, el marcînd un gol şi reuşind o pasă decisivă

70.000
de euro ar urma să fie salariul anual al lui Muntean dacă se va concretiza transferul său la Dinamo

Descoperit la futsal
Alex Muntean are o poveste interesantă. Înaintea acestui sezon, antrenorul Gazului, Cristi Pustai, l-a reactivat pe mijlocaşul pe care îl mai avusese sub comandă în urmă cu cîteva sezoane, iar acum ajunsese la fotbal în sală. "Am jucat un an fotbal în sală, iar oferta de a juca în Liga I am acceptat-o imediat. Era un vis pentru mine să joc în prima ligă!", spunea Muntean la acea vreme.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.