Handbal

Radu Voina: "Vrem să facem un meci mare la Bucureşti"

radu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

După înfrîngerea la o diferenţă la şapte goluri (28-21) în faţa formaţiei Viborg, antrenorul formaţiei Oltchim Rîmnicu Vîlcea a explicat motivele pentru care jocul vîlcencelor nu a funcţionat la randament maxim.

"A existat foarte multă presiune, mai ales că accederea în finală reprezintă o performanţă excepţională pentru sportul românesc. Ne-a lipsit combativitatea, am tratat faza de apărare ca nişte domnişoare. La acest nivel orice greşeală costă, iar noi am făcut foarte multe. Am tratat cu superficialitate multe dintre fazele de atac, iar în apărare nu ne-am concentrat. Sunt nemulţumit că ne-a lipsit luciditatea în fazele de superioritate numerică", a declarat Radu Voina.

Tehnicianul echipei Oltchim Rîmnicu Vîlcea speră ca la Bucureşti, fetele sale să reuşească o partidă prin care să-i mulţumească pe suporteri. "Va fi greu să recuperăm această diferenţă, pentru că Viborg are mai multă experienţă ca noi în această fază a competiţiei, însă noi nu vom renunţa chiar dacă şansele au scăzut." 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.