Handbal

Ioan Gavrilescu: "Oltchim nu a jucat la adevărata valoare"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, a declarat că echipa din Rîmnicu Vîlcea a jucat departe de valoarea sa obişnuită în prima manşă a finalei Ligii Campionilor, pierdută în faţa danezelor de la Viborg HK, scor 21-28.

"Din păcate Oltchim a jucat astăzi un meci departe de valoarea sa obişnuită. Am prins o zi slabă, în care n-am putut anihila cea mai bună jucătoare a Europei, adică pe Bojana Popovici. Acesta a fost tot secretul meciului din Danemarca. Viborg are o linie de nouă metri de invidiat, iar noi nu am ştiut să ne folosim atuurile, adică jocul cu pivotul şi cu extremele. În aceste condiţii, nu ne puteam aştepta la o reuşită compensatorie a liniei noastre de nouă metri, care a dat puţine goluri. Despre retur ce se mai poate spune? Noi vom încerca, nu ne pierdem speranţa, dar cred că într-o finală de Liga Campionilor diferenţa de şapte goluri e mare", a spus Gavrilescu, potrivit mediafax.

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Rîmnicu Vîlcea, a fost învinsă la Herning, de formaţia daneză Viborg HK, scor 28-21 (14-11), în manşa tur a finalei Ligii Campionilor. Meciul retur va avea loc, cu trofeul pe masă, la Bucureşti, la Sala "Ioan Kunst Ghermănescu", în 15 mai, de la ora 20.45 (în direct pe Pro TV).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.