Liga 1

GSP îţi prezintă filmul nebuniei din Bănie

Articol de Alexandru Răducanu  —  duminică, 09 mai 2010

### Scenele de luptă Trică - Mititelu au fost precedate de alte momente incredibile petrecute în vestiarul alb-albaştrilor

### Bodyguarzii patronului oltean le-au imobilizat mîinile la spate unor jucători, ca să le ia telefoanele mobile

### Proaspătul antrenor s-a răzbunat pe maşina lui Mititelu, căreia i-a spart geamul, şi s-a ales cu dosar penal


Ştiinţa e în plin haos! Vineri după-amiază, în cantonamentul din Lunca Jiului, Trică a sărit să-l altoiască pe Mititelu, apoi s-a răzbunat pe maşina preşedintelui oltean, făcîndu-i ţăndări parbrizul! Scenele dinaintea conflictului-şoc anunţat în exclusivitate de craiovamaxima.gsp.ro sînt însă la fel de tulburătoare.


Mititelu: "Eu sînt antrenor cu CFR!"
Sursele Gazetei povestesc cum patronul Craiovei a intrat în vestiarul unde se aflau Trică şi jucătorii. "Eu sînt antrenor pentru meciul cu CFR! De azi se intră în cantonament, predaţi urgent toate telefoanele!", le-a ordonat jucătorilor şi, apoi, lui Trică: "Tu să ieşi afară! Ai jucat la Cluj, n-am încredere în tine!". După cîteva clipe de uluială, Trică a reacţionat: "Nu-i daţi, bă, nimic! Eu decid în vestiar şi eu fac programul dinaintea jocului!". Unii jucători au ascultat de antrenorul-interimar, alţii s-au conformat ordinului patronului.


Jucătorii terorizaţi cu "gorilele"
Celor care nu s-au supus, li s-a luat telefoanele cu forţa. Bodyguarzii patronului le-au imobilizat în prealabil mîinile la spate! Trică a fost scos din vestiar, moment în care şi-a pierdut cumpătul. Pînă să devasteze limuzina Mercedes a lui Mititelu, cuprins de furie, Eugen a încercat să-l lovească pe patron. Apoi şi-a vărsat nervii pe tot ce i-a ieşit în cale în clădirea cantonamentului: a spart plasme, a dărîmat mese, scaune!


De Trică nu s-au atins
Ajuns în parcare, s-a urcat cu picioarele pe capota maşinii şi i-a făcut ţăndări parbrizul, fapte în urma cărora "Jose" s-a ales cu dosar penal. Martori oculari susţin că "gorilele" lui Mititelu nu au intervenit pentru că "le-a fost frică de Nicu Gheară, toată lumea ştie că e naşul lui Trică".


Ce spune Mititelu:

"Trică nu m-a lovit! Păi, ce, are curaj cineva să ridice mîna la mine?! Nici măcar nu m-a înjurat. Dar incidentul cu maşina e real"

"Trică n-a fost în vreun moment antrenorul Craiovei. În acest moment, de pregătirea jocului cu CFR se ocupă George Biţă"

"Jucătorii nu au văzut incidentul cu maşina, dar poate că au fost marcaţi de ce s-a întîmplat în vestiar. Vor trece însă peste, ne aşteaptă un meci superimportant"


Ce spune Trică

"Poliţia nu ştie nimic! De unde a aflat că am devastat eu maşina?! Poate că s-a urcat un cîine mare pe parbriz şi l-a spart. Cu 1.000 de euro se repară stricăciunile"

"N-am fugit din Craiova, am plecat acasă, toată lumea ştie că la Bucureşti e casa mea. Mă întorc în Bănie cînd vreau eu, însă la echipă nu se mai pune problema, totul s-a terminat!"

"Doar antrenori cu personalitate pot conduce Craiova: Piţurcă, Balaci şi Trică, antrenor în devenire!"


"Închişi" la Calafat
După scandalul de vineri, Adrian Mititelu s-a ţinut de planul iniţial şi a confiscat telefoanele jucătorilor. În plus,  a decis ca echipa să intre în cantonament la Calafat, oraş la 90 de kilometri distanţă de Craiova! Alb-albaştrii au fost cazaţi la hotelul Amfiteatru al lui Gică Popescu. Au avut programate două antrenamente. Ambele au fost închise publicului, iar jucătorii au fost păziţi de jandarmi. Între şedinţele de pregătire, craiovenii s-au plimbat prin oraş şi au făcut poze cu suporterii. (Andrei Crăiţoiu)

"Wotte, un mare actor!"
Adrian Mititelu a subliniat că şansele ca olandezul Mark Wotte, antrenor suspendat de Universitatea, să pregătească din nou echipa sînt nule: "Am văzut că mai nou vorbeşte cu presa, în fiecare zi face cîte un act de indisciplină şi ne ajută astfel să rezolvăm problema contractuală cu el. E un mare actor, cum a zis Rodion Cămătaru. După ce vom termina acest campionat, o să vă demonstrez cu probe că a făcut lucruri de neconceput!". (Andrei Crăiţoiu)

Haţegan, avertizat
Oltenii ameninţă cu un scandal de proporţii în cazul în care vor sesiza că vor fi defavorizaţi de brigada de arbitri la meciul de luni cu CFR. "N-am dovezi pentru a putea să afirm că ne temem de lucruri necurate înaintea acestui meci. Totuşi, dacă vom simţi că Haţegan va arbitra pro-CFR, la Severin va izbucni cel mai mare scandal din fotbalul românesc", a anunţat Mititelu la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.