Handbal

Paula Ungureanu: "Degeaba am jucat eu bine!"

Articol de Marian Ursescu, Gabriela Arsenie (foto)  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Portarul Oltchimului, Paula Ungureanu, a fost singura jucătoare care a evoluat ieri la acelaşi nivel cu campioanele Europei.


Cu 18 mingi apărate, Paula a limitat proporţiile scorului. "Degeaba am făcut eu un meci bun dacă echipa a pierdut", a spus, după meci, goalkeeperul, vizibil afectată.

"Ne-am dorit să dăm totul, eu am făcut tot ce este posibil, dar atît s-a putut. Am încercat să-mi motivez apărarea, să le motivez pe jucătoarele din atac, dar nu a fost cu putinţă. Să dea Dumnezeu ca în manşa secundă, de la Bucureşti, să jucăm altceva!", speră jucătoarea.

"Viborg nu ne-a surprins cu nimic, dar lor le-a ieşit totul. Poate în retur o să joace şi interii noştri altceva, o să le iasă lor jocul atunci. Facem tot posibilul să remontăm, deşi e foarte, foarte greu", a încheiat Paula într-o notă cît de cît optimistă.


Paula Ungureanu, portar Oltchim
"Le mulţumesc suporterilor noştri care au bătut atîta drum, ne-au încurajat şi ne pare rău că i-am dezamăgit"

Radu Voina, antrenor Oltchim
"Probabil că miza partidei, dimensiunile finalei au fost prea mari pentru noi, am comis multe greşeli şi le-am lăsat să-şi facă jocul"

Oana Manea, pivot Oltchim
"Degeaba am vorbit între noi, ne-am încurajat, nu a fost chip să reuşim. Aşa e mai tot timpul la noi, dacă greşeşte una, greşeşte şi cea de lîngă ea"

Iulia Puşcaşu, extremă Oltchim
"N-am dat nimic, nu am arătat nimic. Nu ştiu ce să spun, care au fost cauzele. Trebuia să băgăm mingea în poartă şi nu am făcut-o"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.